PREGLEDINTERFEJSIRULE CREATORKOMPATIBILNOSTFUNKCIJE


Potpuna kontrola doma sa bilo kojeg mjestaOnline / Web pretraživači

Sa Zipato online, povezani ste sa svojim domom na potpuno novi način. Preko sigurnog pristupa sa bilo kog kompjutera sa pristupom internetu, možete vidjeti secure live video Vašeg doma, postaviti prilagođene rasporede, automatizovati svjetla i termostat za energetsku efikasnost i još mnogo toga.


Šta možete da uradite sa svojim Portalom

Vaš lični komandni centar

Zipato web portal pruža privatni, siguran pristup vašem domu za nadgledanje i upravljanje bezbjednošću Vašeg doma. Takođe ćete moći pregledati istoriju događaja u kući, podesiti email i tekstualna upozorenja, te prilagoditi svoj sistem dodavanjem dodatnih svjetlećih tijela, potrošača i uređaja. 

Kada se prijavite, Opšti vidžet na veb portalu prikazuje ime vašeg Zipaboxa i pozdravnu poruku koja uključuje vaše ime, trenutni datum, vezu odjave, datum i vreme vašeg poslednjeg prijavljivanja.

- Da li je sigurnosni panel aktivan, deaktiviran ili se oglašava alarm

- Opšte stanje uređaja i koji način povezivanja se koristi

- Trenutni status vaših uređaja

- Aktivnost uređaja koja se može smatrati neobičnom

- Scenarije koje možete aktivirati

- Potrošnja električne energije svih uređaja za merenjeMobilni

Vaš pametni telefon je upravo postao pametniji

Pristupite aplikaciji Zipato za mobilne uređaje na iPhone™ ili iPad™, tako da uvek znate, čak i kada ste u pokretu. Možete takođe dobiti Zipato bežični mobilni pristup na vašem Blackberry™ ili drugim mobilnim uređajima sa omogućenim putem internetu. Možete da aktivirate ili deaktivirate svoj alarmni sistem, primate tekstualna i video upozorenja iz svoje kuće, pregledate video u realnom vremenu, prilagodite svetla ili termostate i još mnogo toga.

Sa Zipato-om ćete lako moći da vidite status bezbednosti Vašeg doma, primate tekst i video upozorenja o događajima kod kuće, rukujte ili razoružate svoj alarm, pratite vrata, prozore i senzore pokreta, gledajte uživo video putem sigurnosnih kamera i podesite svetla i temperaturu za udobnost ili energetsku efikasnost.Tablet / Touchpanel

Budite u kontaktu sa svojim kućom pomoću ekrana osetljivog na dodir. Bez obzira da li je na stolu ili montiran na zidu, ekran osetljiv na dodir postavlja Vaš dom na dohvat ruke.


Automatizacija doma

Pogodno kontrolirajte sva svijetla koja su povezana sa Vašim sistemom doditom dugmeta. Saznajte sigurnosni status Vašeg doma jednim pogledom na ekran.


Daljinska bezbjdnost

Aktivirakte/deaktivirajte sistem brzo i lako dodirom na dugme. Zipato 24/7 praćenje statusa protiv-provalnog, protiv-požarnog alarma, nivoa ugljen monoksida, i slicnog, Vam pomaže da zaštitite svoj dom.


Lifestyle management

Pomaže uštedi energije i novca podešavanjem svetla i drugih uređaja koji su povezani sa Vašim sistemom. Gledajte live secure video iz nadgledanih područja Vašeg doma. Čak možete videti i ko je na ulaznim vratima, a da zapravo ne idete do vrata. Provjerite trenutno vrijeme, promet, sport, vijesti i još mnogo toga.Touchscreen Features


Hitni slučaj: Omogućava slanje alarma centralnoj Zipato stanici za praćenje, što ukazuje na hitnost određene vrste - medicinske, požara ili policije.

Aktiviraj: Kada je sistem deaktiviran "Aktiviraj" dugme se pojavljuje na Vašem ekranu. Da ativirate sistem, prosto tapnite na "Aktiviraj" dugme.

Podešavanja: Prikazuje listu opcija koje možete podesiti, uključujući trenutno vreme i vremensku zonu, dodavanje ili brisanje korisnika ili da podesite sigunosni passcode za korisnike, sistemske zvuke i pozadine ekrana.

Kamere: Prikazuje listu aktivnih kamera. Izaberite jednu da biste videli uživo video sa te kamere.

Svjetla: Kontroliše sve Vaše Zigbee ili Z-wave protokolisano osvjetljenje.

Noćni režim: Zatamnjuje ekran kada isključite svjetla.

Sat: Prikazuje trenutno vrijeme.

Vijesti: Prikazuje naslove, slike i kratke priče u prikazu slajdova.

Fotografije: Omogućava Vam prikaz fotografija sa vašeg Yahoo! Flickr naloga u full-screen režimu.

Saobraćaj: Obezbeđuje brz način da proverite saobraćaj u Vašem području. Koristi Google mape da prikaže mapu Vašeg područja sa živim saobraćajnim podacima. Dodajte više lokacija, poput kancelarije, aerodroma, škole i kuće...

Vrijeme: Prikazuje trenutne vremenske uslove i petodnevnu prognozu. Dodajte i pregledajte više vremenskih izveštaja unosom zip kodova željenih oblasti.

Scene: Sačuvajte svoj status svijetla i zavijesa i pozovite ga kad god želite - samo kliknite na dugme scene.