Automatizujte se

Zipato Rule Creator je online alat koji omogućava jednostavno i potpuno prilagođavanje Vašeg Zipato Home Automation sistema. Pritisnite play i vidite kako napraviti jednostavno kućno pravilo.Zipato Rule Creator

Lak za korištenje online alat koji omogućava potpuno prilagođavanje Vašeg Zipato sistema

Instaliranje pametnog sistema sigurnosti i daljinskog upravljanja omogućit će korisnicima da na daljinu aktiviraju/deaktiviraju svoj sistem i uključe/isključe svoje svjetiljke i uređaje. Neki sistemi takođe imaju rasporede i tajmere koji omogućavaju kupcima neku vrstu automatizacije.

Međutim, samo Zipato Rule Creator dozvoljava korisnicima da koriste pun potencijal svog povezanog uređaja. Inspirisani MIT projektom "Scratch", Zipato je razvio grafički alat za jednostavno i zabavno online automatsko programiranje. Koristeći Zipato Rule Creator korisnici mogu jednostavno kreirati ili promijeniti bilo koji proces automatizacije u svom domu bez prethodnog iskustva u programiranju ili automatizaciji.Ključne karakteristike i prednosti

Zipato Rule Creator je dostupan na bilo kojoj platformi uključujući Mac OS, Windows i Linux - bez potrebe za instaliranjem i održavanjem bilo koje aplikacije na računaru. Ažuriranja iz Zipato Rule Creatora na Zipabox su bežična i mogu biti od velike koristi za instalatera koji žele da dodaju funkcionalnost postojećem Zipato sistemu bez potrebe za vožnjom na lice mjesta samo za ažuriranje sistema.


- Intuitivan alat za grafičko programiranje eliminiše potrebu za složenim programiranjem ili šifriranim računskim kodom.

- Moćna biblioteka mikro blokova (kontrolne funkcije) pruža fleksibilnost za razvoj jednostavnih i složenih kontrolnih sekvenci.

- Sveobuhvatni grafički simboli čine algoritme kontrole lakšim za razumijevanje.

- Koristite online alat tako da možete dodati ili promijeniti nešto u vašoj konfiguraciji kad god želite i sa biog kojeg mjesta u svijetu.

- Nisu Vam potrebne velike vještine programiranja.

Cart

Cart is empty.