PREGLEDBEZBJEDNOSTENERGIJAUDOBNOSTZDRAVLJE


HOME SAFETY & SECURITY


Poboljšana sigurnost

Zipato vam donosi novu generaciju bezbejednosti kuće.

Uvek je povezan sa centralnom alarmnom stanicom i pomoću naprednih daljinskih i automatizacijskih mogućnosti, Zipato pruža najpametniji način da zaštiti vaš dom od provala, vatre, poplave, gasa i drugih neželjenih događaja. Sa Zipato-om možete imati potpunu kontrolu nad kućom čak i kada niste tamo.


Nadgledani ugljen monoksid (1)

Zipato vas može zaštititi od opasnog, bezbojnog gasa, bez ukusa i mirisa.

Nadgledani detektori za dim i toplotu (2)

Kontrolisani detektori protiv vatre / toplote upozoravaju Vas i omogućavaju Zipato da obaveštava protivpozarne sluzbe kada je detektovan dim ili toplota.

Praćenje provale (3)

Nadgledani detektori vas obaveštavaju i omogućavaju da Zipato obavesti policijsku službu u svako doba otkrivanja provale.

Detektori razbijenog stakla (4)

Nadgledani detektori upozoravaju i omogućavaju Zipato da obaveštava policijsku službu u bilo kom trenutku kada su prozori razbijeni.

Senzori vode / poplave (5)

Nadgledani detektori poplave upozoravaju Vas i omogućavaju Zipato da obaveštava vatrogasne službe kada je otkriven višak vode.Praćenje sigurnosti 24/7

 Zipato serveri prate vašu Zipato mrežu i odmah vas obaveštavaju o provalama, požarima, curenju gasa i uslovima okoline.
24-časovni monitoring - pratite svoj dom 24 sata dnevno za provalu, vatru i ugljen monoksid.


Automatizacija bezbjednosti

Postavite svoj dom na autopilot

Podesite Vaša svijetla i zavjese tako da oponašaju situaciju kao da ste u kući, čak i kada niste. Možete čak uključivati/isključivati TV da bi sve iygledalo ubjedljivije, kako biste odvratili potencijalne provalnike.

Kontrola ulaza

Pogledajte ko je na vašim ulaznim vratima i zaključajte ili otključajte ulazna vrata preko mreže, telefona ili kućnog touch panela. Budite obaviješteni ko je upravo ušao u vaš dom putem tekstualnih, video ili foto-obaveštenja pokrenutih događajima (pokret, otvaranje vrata,...). Možete upravljati pristupom pomoću korisničkih kodova, za osobe kao što su bebisiter, kućna pomoćnica ili drugo.

Video nadzor

Pristupite kamerama u svom domu ili poslovnom prostoru daljinski, da biste vidjeli šta je pokrenulo alarm, ili prosto da provjerite je li sve u redu, pomoću živog snimka u realnom vremenu. Pregledajte video snimke i fotografije događaja prije i poslije aktivacije alarma koristeći Vaš računar ili mobilni telefon, Možete koristiti mod za noćno snimanje da biste vidjeli u mraku ili HD kameru da postignete savršen kvalitet slike.Pregled


Dostupan od svuda

Pristupite mu i kontrolišite svoj sistem od svuda. Bilo da se radi o udaljenom računaru ili mobilnom uređaju, ako se možete povezati na Internet, možete kontrolisati svoj sigurnosni sistem.

Internet & cellular konekcija

Umjesto da koristi standardne telefonske linije, koje mogu biti lako onesposobljene od strane provalnika, Zipato bezbijednosni sistem komunicira sa centralnom stanicom brže i sigurnije koristeći Internet ili GSM konekciju. Bezbijedna Internet ili mobilna veza sa centralnom stanicom je digitalno šifrovana za dodatnu sigurnost. Ovo čini praktično nemogućim i malo verovatnim da bi neko mogao onemogućiti ili ometati vaše alarmne signale.

Prilagodite sve

Preko Zopato-ovog sigurnosnog portala koji je lak za korištenje možete u potpunosti prilagoditi svaki aspekt vašeg sigurnosnog sistema prema vašim potrebama. Možete dodati onoliko particija koliko želite u vašem sigurnosnom sistemu. Na ovaj način dobijate najpouzdaniji, najsigurniji i najpraktičniji sigurnosni sistem za svoj dom.

Bežično & jednostavno za instalaciju

Zipato-senzori bežično komuniciraju sa glavnim kontrolerom Zipabox-a. Ne samo da je lako instalirati senzore, nego je skoro nemoguće da ih provalnik deaktivira. Brzo i jednostavno! Vaš dom može biti potpuno zaštićen osnovnim Zipato sistemom za oko 30 minuta.

Cart

Cart is empty.