BUDITE UVIJEK U KONTAKTU SA STARIJIM VOLJENIM OSOBAMA


Zdravstvena njega

Nikada ne gubite vezu sa starijim najmilijima

Zipato pruža dodatnu sigurnost ljudima koji su u opasnosti od povreda i nesreća koji se dešavaju kod kuće, posebno u brizi o starijima. Takođe porodici i prijateljima pruža veći osećaj slobode, znajući da će biti kontaktirani odmah ako dođe do nezgode, čineći život lakšim za negovatelje i njihove starije voljene osobe.


Mreža njegovatelja

Umrežena grupa njegovatelja, umjesto samo jednog, obezbjeđuje više pouzdanosti i manje brige.

Koristeći različite senzore i mobilnu tehnologiju, Zipato sistem može pratiti sve aktivnosti starijih osoba i pružiti informacije i upozorenja čitavoj grupi njegovatelja. Na ovaj način porodice dijele obaveze pružanja njege između braće i sestara, dijece, vijernih prijatelja, plaćenih profesionalaca, komšija i drugih njegovatelja u mreži. To je mnogo isplativije i dostojanstvenije rješenje od smiještanja osoba u ustanove za njegu.


Napredni sistem upozoravanja

U zavisnosti od lokacije senzora, članovi porodice i drugi ovlašćeni negovatelji mogu dobiti upozorenja kada se normalni obrasci ponašanja promijene. Ako u određenom vremenu nema aktivnosti, u slučaju pada ili ako vaš voljeni jednostavno pritisne specijalno dugme za pomoć:

- Da li je sigurnosni panel aktiviran, deakriviran ili se oglašava zvučni alarm

- Opšte stanje svih uređaja i koji način konekcije je korišten

- Trenutni status svih uređaja Zipato prednosti

Potpuno prilagodljiv

Porodice biraju šta žele da prate, na koji način da primaju informacije i ko dobija upozorenja.


Izvještaji o aktivnosti

Online web izveštaji pružaju vam detaljan pregled svih aktivnosti vaših voljenih, dajući Vam uvid u njihove eventualne poteškoće ili zdravstvene probleme.


Video streaming

Možete koristiti video uživo da biste provjerili svoje voljene u slučaju primljenih upozorenja. Takođe možete podesiti Zipato da Vam automatski šalje slike ili video snimke u slučaju hitnih upozorenja.


Obaveštenja o bezbjednosti 

Primite blagovremeno upozorenje o curenju vode da bi se izbjegla moguća poplava. Zipato Vas može obavestiti o hitnim slučajevima poput vatre, upada, curenja plina ili opasno niskih temperatura u Vašem domu.


Mobilna rezervna veza

Zipato komunicira sa centralnom stanicom koristeći pouzdanu mobilnu vezu ili internet, tako da Vam ne treba tradicionalna telefonska linija.