PREGLEDBEZBJEDNOSTENERGIJAUDOBNOSTZDRAVLJE


SMART ENERGY MANAGEMENT

 

Inteligentni sistem kontrole

Zipato vam omogućava da vidite tačno gde vaša energija ide, plus što Vam daje moć da zaustavi da je rasipate.

Naša inteligentna tehnologija za kontrolu omogućava vam da nadgledate i smanjite potrošnju energije kada koristite elektroniku pametne kuće i tako uštedite novac - sve bez žrtvovanja vaše udobnosti!


Smanjite troškove energije

Identifikujte i eliminišite oblasti prekomjerne potrošnje energije.

Upravljajte Vašom opremom 

Pratite performanse i primajte upozorenja za kritičnu opremu.

HVAC & kontrola rasvjete

Kontrolišite grejanje i hlađenje - sa računara ili pametnog telefona.Energy Monitoring

Zipato vam omogućava da vidite tačno koliko električne energije Vaš dom troši za svaki uređaj - sada, na vašem računaru ili pametnom telefonu.

Iznenadilo bi Vas koliko je rasipanja - nepotrebne potrošnje energije kada neki povezani uređaj ostavite uključen. Shvatajući koliko električne energije Vaš dom koristi - ili rasipa - možete uštediti energiju i novac. Istraživanja pokazuju da korisnici uštede do 20% u mjesečnim troškovima energije, kada počnu da prate potrošnju. Ali zašto se zamarati time kada Zipato može - automatski to uraditi za Vas!Daljinsko upravljanje i kontrola

svih vaših elektronskih uređaja pomoću Vašeg računara ili mobilnog telefona kako biste sprečili nepotrebnu potrošnju energije.


Analizirajte i uporedite

Zipato će vam pružiti napredne arhivske izvještaje i statističke podatke o potrošnji energije, kako biste ga mogli analizirati i uporediti sa prosekom vašeg područja.


Predviđanje troškova

Zipato Vam pokazuje koliko će potrošnja električne energije koštati svaki dan i svaki mjesec, osim ako nešto ne promenite.


Obaveštenja u realnom vremenu

Zipato će brzo shvatiti koja je vaša prosječna potrošnja za određene vremenske periode, a kada se potrošnja poveća, bićete obavešteni da je nešto ostalo uključeno. To može biti vaša sijalica ili aparat u stand-by režimu.Zipato Smart Thermostat

Zipato vam može pomoći u očuvanju energije bez žrtvovanja vaše udobnosti.


Savršeni termostat bi trebao biti nevidljiv. Ne bi trebalo biti nekih posebnih uređaja koji vise na zidu. Treba biti lako prilagodljiv tako da automatski održava savršenu temperaturu okoline i štedi što više energije.

Multiroom. Podešavanje temperature u svakoj sobi posebno može se obaviti tako što se samo igrate sa svojim pametnim telefonom. Zipato može podesiti svaki ventil posebno, tako da možete zatvoriti ventile radijatora u vašoj dnevnoj sobi dok ih držite otvorenim u sobi za djecu. Zipato može čak proveriti da li su vaša djeca u njihovoj sobi - automatski!

Daljinsko upravljanje. Možete li da prebrojite koliko puta ste došli u hladan stan, želeći da je neko zagrejao sobu za vas? Zipato to može učiniti. Grejanje i hlađenje možete prilagoditi sa bilo kojeg mjesta u svijetu, koristeći svoj pametni telefon.

Planer. Podešavanje Zipato-a za automatsko aktiviranje grejanja i hlađenja je izuzetno lako i intuitivno. To možete učiniti putem interneta preko web pregledača, koristeći miš i tastaturu. Možete podesiti različite postavke temperature (npr. Comfort, Economy, Sleep ...), a kasnije aktivirati ove režime jednostavnim pritiskom na dugme.