"Peace of mind" home control


Sigurnosni sistem, upravljanje energijom, sigurnost i zaštita zdravlja u jednom sistemu.

Zipato je platforma za potpunu kontrolu i automatizaciju Vašeg doma. Možete kontrolisati svoj dom sa bilo kog mesta, automatizovati sve uređaje, videti šta se dešava kada niste tu i da dobijate trenutna upozorenja u slučaju bilo kakvog problema sa bezbednošću.

SAZNAJ VIŠE
Automatizacija na jednostavan način

Zipato Rule Creator vam pruža intuitivan online interfejs za lako prilagođavanje svake scene u vašem automatizovanom domu.

Scene

Automatizujte način života sa prilagođenim scenama i poboljšajte svoju sigurnost, smanjite troškove energije i uživajte u novoj udobnosti.

Planer

Navedite ono što je najvažnije, npr. uobičajeno vrijeme dolaska vaše djece iz škole tako da vas Zipato može podsjetiti ako niko nije kod kuće.

Grupe 

Nema više lažnih alarma! Grupišite različite senzore kako biste bili sigurni da alarm za provalu nije aktiviran.
Sve u jednom

Sigurnosni sistem, upravljanje energijom i automatizacija doma.


Zipato je sigurnosno rešenje sledeće generacije za vaš dom i porodicu koje vam pruža opsežne usluge praćenja i upozoravanja u slučaju požara, provale, poplave ili propuštanja gasa, kao i prilagođenih rešenja za brigu o djeci i starijima.

SAZNAJ VIŠE
 
 


Pazite na svoj dom

Pristupite kamerama u svom domu daljinski, gdje god da se nalazite, da biste vidjeli šta je aktiviralo alarm - pogledajte situaciju uživo, putem snimka u realnom vremenu. Pogledajte snimke događaja prije i poslije aktivacije alarma da biste zaključili šta se dogodilo. Takođe možete koristiti režim noćnog snimanja da biste vidjeli u mraku.


 Ostanite u kontaktu sa svojom djecomBriga za starije sa bilo kojeg mjesta u svijetu Analiza i optimizacija potrošnje energije Zaštita sigurnosti

Nova generacija bezbijednosti i sigurnosti.


Uvijek povezan sa centralnom alarmnom stanicom, a sa naprednim daljinskim i automatičkim mogućnostima, Zipato pruža pametniji i sigurniji način da zaštitite svoj dom od provale, požara, poplave curenja gasa ili nekog drugog neželjenog događaja.

SAZNAJ VIŠESmart Energy Management

Naša inteligentna tehnologija kontrole omogućava vam da nadgledate i smanjite potrošnju energije kada koristite elektroniku pametnog doma. Sačuvajte resurse i uštedite novac - sve bez žrtvovanja udobnosti ili pozdanosti.

Smanjite troškove energije

Identifikujte i eliminišite oblasti prekomjerne potrošnje energije.

Upravljajte Vašom opremom 

Pratite performanse i primajte upozorenja za kritičnu opremu.

HVAC & kontrola rasvjete

Kontrolišite grejanje i hlađenje - sa računara ili pametnog telefona.Potpuna udobnost

Za vas i za cijelu porodicu.


Uz pomoć Zipatoa možete daljinski upravljati i automatizovati osvetljenje, grijanje, klimatizaciju, roletne, kućne aparate, zavese, navodnjavanje, entertainment & multimedia sisteme... gotovo sve u vašoj kući. Takođe možete optimizirati potrošnju energije, bez žrtvovanja vašeg udobnosti.

SAZNAJ VIŠE Zaštita zdravlja

Sa Zipatoom možete biti u mogućnosti da brinete o starijima u bilo kom trenutku, gde god da se nalazite. Nudimo razne metode kako bismo osigurali njihovu sigurnost i Vašu obaviještenost.

Uvijek u kontaktu

Budite u kontaktu sa starijim rođacima, gde god da se nalazite.

Caregivers network

Cijela grupa njegovatelja je mnogo pouzdanija.

Napredni sistem za upozorenja

U slučaju potencijalne opasnosti, odmah ćete biti upozoreni. 

Zipato prednosti

Potpuno prilagodljiv, izveštaji o aktivnostima, video streaming ... 

Cart

Cart is empty.