KOMFOR ZA VAS I VAŠU PORODICU


Vi to zaslužujete

Puni komfor za Vas i cijelu porodicu!

Sa Zipato-om možete daljinski kontrolisati i automatizovati osvetljenje, grejanje, klimatizaciju, roletne, kućne aparate, zavese, navodnjavanje, kućni entertainment / multimedia sistem... skoro sve u Vašoj kući. Možete lako automatizovati svoj dom kako biste poboljšali udobnost, upotrebljivost i čak uštedeli energiju.


Zipato principi

Povežite sve

Zipato međusobno povezuje svu tehnologiju u vašem domu i poboljšava Vaš način života uz udobnost i praktičnost. To Vas lišava potrebe da hodate okolo za podešavanje zavjese, svjetla, temperature i audio/video opreme.

Puna kontrola

Bilo to pomoču touch panela koji je lak za korištenje, interneta ili mobilnog telefona, potpuna kontrola je uvek na dohvat ruke, gde god da se nalazite.

Lako programiranje

Zipato Rule Creator je vrlo intuitivan i jednostavan za korišćenje online alat koji vam omogućava da kreirate bilo koji automatski scenario u vašem domu. Revolucionaran je u smislu da korisnicima omogućava jednostavno kreiranje uslovnih scenarija prevlačenjem puzli preko ekrana.


Scene

Prilagodite sve u svom domu samo klikom na dugme.

Programirajte nekoliko komandi na jedno dugme tako da možete da pokrenete željeni režim ili okruženje jednim pritiskom na dugme. Na primer, režim "Dobro došli kući" može stvoriti ono okruženje koje želite kada dođete kući, sa večernjim osvjetljenjem, podnim grejanjem, muzikom i žaluzinama koje su prilagođene željenim postavkama. Vežite taj režim za događaj "Alarm disarming" i samo za sate od 17 do 21, i ne morate čak ni pritisnuti dugme kada se vratite kući.


Rasporedi i tajmeri

Sa naprednim planerom i tajmerima, Zipato će učiniti sve, da Vi ne morate!

Bilo koja serija komandi može se lako programirati sa funkcijom tajmera. Možete odrediti kada će se ovi događaji pokrenuti. Tajmer "Večernje osvetljenje" može spustiti žaluzine, podesiti podno grijanje i uključiti vrtno i ulazno osvetljenje. Taj tajmere možete podesiti da radi u 16.30 u zimskim i 19.00 u letnjim satima. Ili jednostavno podesite tajmer u određeno vreme pre zalaska sunca, tako da tajmer automatski prati godišnja doba.
Kontrola rasvjete

Jednostavan način da štedite energiju i stvorite savršen ambijent u Vašoj sobi

- Hodnik će se osvijetliti automatski
Senzori pokreta će uključivati i isključivati svijetlo kada neko prolazi

- Isključite rasvjetu u čitavoj kući pokrećući scenu "Laku noć" - neka svijeta mogu biti potpuno isključena a neka prigušena na određeni, niđi intenzitet

- Programirajte Vaša svijetla da se automatski isključe kada nikoga nema u sobi neko određeno vrijeme

- Podesite Vaša svijetla n maksimalni nivo 80%; Vaše oči to neće primijetiti ali Vaši računi za energiju hoće!


Kontrola klime

Najlakši način za uštedu energije i osjećaj udobnosti.

Bilo da koristite touch panel, PC ili mobilni telefon, Zipato Vam omogućava najlakši i najnapredniji način da kontrolišete grijanje, hlađenje i vlažnost vazduha u svakoj sobi Vašeg doma.


Cart

Cart is empty.